Compliant en ‘in control’

Business Monitor

De Business Monitor geeft je realtime inzicht in de bijscholingsvoortgang van de aan jouw bedrijf gelieerde kantoren of agenten. Zo weet je in één oogopslag hoe ‘jouw’ kantoren ervoor staan én vermijd je hoge aansprakelijkheidsrisico’s.

Business Monitor

Features en benefits

Vermijd aansprakelijkheid

Een adequaat advies is van groot belang! Daarom is het belangrijk dat de aan jou verbonden kantoren, voldoen aan de gestelde kenniseisen, én je vermijdt hoge aansprakelijkheidsrisico’s.

Volledig inzicht

Met de Business Monitor heb je realtime grip op de bijscholingsvoortgang, het kennisniveau én het compliancy niveau van de aan jou verbonden kantoren en medewerkers.

Volledige ontzorging

Geen onnodige ‘lijstjes’ of tijdrovende rekensheets meer. De Business Monitor ontzorgt jou bij de opvolging van de aan jou verbonden kantoren.

Tijdsbesparing

Compliance- en HR-afdelingen hebben het al druk zat. De Business Monitor neemt je deze controle uit handen en bespaart je zeer veel tijd.

Continuïteit

Continuïteit in studie? Die meet en borg je eenvoudig met de Business Monitor. Heb je altijd vakbekwame mensen om je heen.

Export

Download eenvoudig alle data uit de Business Monitor naar Excel, waar alle data overzichtelijk wordt gepresenteerd. Super handig in het kader van compliancy en dossiervorming.

IDD & FSMA-proof

Aantoonbaar vakbekwame medewerkers, strenge IDD wet-en regelgeving, consumentenbescherming. Met Up-to-date heb je álle kennis in huis om IDD & FSMA-proof te handelen!

Privacy

Jouw privacy is onze zorg. Daarom is Up-to-date Privacy & GDPR-proof, werken wij met DPA’s en zijn wij ISO 27001 en ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Advisors Up-to-date Business Monitor

Contactformulier

Algemene Voorwaarden*
Enthousiast geworden?

Up-to-date! Het online platform voor geregelde bijscholing