VOOR AL JE MEDEWERKERS

Hét online leerplatform voor geregelde bijscholing

Hét adaptief online leerplatform voor geregelde bijscholing voor EL, VVD en PCP. FSMA-proof! Wij zorgen dat je als dienstverlener in de bank-, krediet- en verzekeringsbranche met veel gemak voldoet aan jouw verplichtingen!

100% online

Advisors Up-to-date is 100% online en 24/7 beschikbaar. Dus volg jouw bijscholing waar én wanneer je maar wilt.

FSMA-geaccrediteerd

Advisors Up-to-date zorgt dat je met veel gemak voldoet aan de FSMA- en IDD-verplichtingen voor geregelde bijscholing. 

Financiële branche

Advisors Up-to-date is speciaal ontwikkeld voor iedereen in de financiële- en verzekeringsdienstverlening. 

Artikel gebaseerde e-learning

Voldoe aan je verplichtingen

Advisors Up-to-date is 100% actuele, praktijkgerichte en artikel gebaseerde adaptieve e-learning. Waarmee je gemakkelijk voldoet aan de verplichtingen van de geregelde bijscholing vanuit de IDD en FSMA. 

Eenvoudige werking

Bespaar tijd met Advisors Up-to-date

Je ontvangt een bericht zodra wij een actueel artikel publiceren. Je leest het artikel, de bijlagen en praktijkgerichte tips. Je maakt de kennistoets en je bent aantoonbaar Up-to-date!

Maatwerk in leren

Aangepast op jouw kennisdoelstellingen

Met Advisors Up-to-date heb je toegang tot álle wettelijke kennisdomeinen. Zoals Verzekeringen, Bank & Beleggen en Hypothecair- en Consumentenkrediet. Maar jij bepaalt op welke onderdelen je focust. Zo sluit de inhoud van Advisors Up-to-date naadloos aan op jouw wensen en kennisdoelstellingen.

Verdieping en ondersteuning

Eenvoudig zoeken en vragen

Verdieping of opfrissing nodig tijdens je werkzaamheden? Met de eenvoudige zoekfunctie vind je precies de artikelen die jij nodig hebt. En mocht je iets toch niet kunnen vinden? Dan staan onze kennisspecialisten klaar om je verder te helpen.

Realtime je voortgang in beeld

Kennis Monitor

Door onze Kennis Monitor heb jij altijd zicht op jouw voortgang en kennisniveau. Het is ook mogelijk om elders behaalde resultaten toe te voegen. Zo heb je alles op één plek en weet je exact hoe je ervoor staat.

Met de maandelijkse voortgangsrapportages ben je op de hoogte, zelfs zonder dat je inlogt. En wanneer er een nieuw artikel voor jou beschikbaar is, krijg je hier melding van.

Certificaten Dashboard

Alle certificaten op 1 plek

Met het Certificaten Dashboard heb jij 1 centrale plek voor al jouw certificaten. Naast de certificaten die je met Advisors Up-to-date behaald, kan je ook elders behaalde certificaten uploaden.

Mooie extra’s, je kunt op ieder gewenst moment zelf een certificaat genereren en aan het einde van het jaar staat automatisch je jaarattest voor je klaar.

HOE KLANTEN UP-TO-DATE WAARDEREN

15.000+ tevreden financials

9,2
9,2
Algemeen

Een fantastische score! Zo tevreden zijn onze klanten over Advisors Up-to-date.

91
91%
Toegevoegde waarde

91% erkent de belangrijke toegevoegde waarde van Up-to-date aan de dagelijkse praktijk.

9,3
9,3
Aansluiting praktijk

De inhoud en praktijk- gerichtheid van Up-to-date wordt beoordeeld met een 9,3.

84
84%
Inzetbaarheid

84% zet uitsluitend Up-to-date in voor het behalen van alle (verplichte) punten.

Grip op je organisatie

Compliance Monitor

Ben je zaakvoerder of leidinggevende? Voor jou is de Compliance Monitor beschikbaar. Je hebt realtime inzicht in de voortgang van jouw team en kunt met één druk op de knop een export van je Compliance Dashboard downloaden.

Dit bespaart je heel veel tijd én jouw mensen zijn aantoonbaar FSMA-compliant. 

COMPLIANT EN ‘IN CONTROL’

Business Monitor

De Business Monitor geeft je realtime inzicht in de bijscholingsvoortgang van de aan jouw bedrijf gelieerde kantoren of agenten.

Zo weet je in één oogopslag hoe ‘jouw’ kantoren ervoor staan. Bespaart HR en Compliance zeer veel tijd én je vermijdt aansprakelijkheidsrisico’s.

FSMA GEACCREDITEERD | 30% BESPARING

FSMA en KMO-subsidie

Vanzelfsprekend is Akkermans & Partners als opleidingsverstrekker geaccrediteerd (nr: 500204 ABCH) voor bijscholing in Verzekeringen, Bank & Beleggen, Hypothecair- en Consumentenkrediet. Daarnaast kun je gebruikmaken van de KMO-portefeuille, waardoor je 30% kunt besparen op jouw Advisors Up-to-date abonnement. Ons registratienummer is DV.O248936.

100% ONLINE | PERFECT VOOR WERKNEMER & MILIEU

Sustainability

Persoonlijk welzijn en de natuur zijn belangrijk voor ons. Daarom staat sustainability hoog in ons vaandel. Voor jou, de natuur en onszelf. Daarom is Advisors Up-to-date is 100% online en 24/7 beschikbaar. Dus volg jouw bijscholing waar én wanneer je maar wilt. Op je werk, thuis of onderweg.

Waar we trots op zijn

Onze klanten

logo
logo
logo
logo
Advisors Up-to-date is laagdrempelig in gebruik. Je leest een artikel, rondt de toets opdracht af en je bent weer helemaal up-to-date.
Brokers Training
Ik gebruik alléén Advisors Up-to-date voor mijn kennisontwikkeling en het voldoen aan de bijscholingseisen.
Voor mij is Advisors Up-to-date meer dan een hulpmiddel, het is voor mij een volledig naslagwerk.
We waren al een tijd op zoek naar een goede applicatie die volledig geautomatiseerd de bijscholingspunten van onze subagenten en PCP’s bijhoudt. Up-to-date heeft ons de oplossing geboden.
DELA
Up-to-date is een heel leerrijke aanvulling op het aanbod van onze Business School!
We zijn eerder per toeval in contact gekomen met Up-to-date, maar zagen al snel de toegevoegde waarde!
Federale Verzekeringen

Enthousiast geworden?

Up-to-date! Het online platform voor geregelde bijscholing