Carrière kompas: navigeer door de job opportuniteiten bij Akkermans & Partners

11 december

Met bijna 20 jaar ervaring in de verzekerings- en financiële sector zijn we een gevestigde waarde in de consultancywereld geworden. Ons bedrijf staat niet alleen bekend om onze dienstverlening, maar ook om de aandacht voor de werknemers.

Om aan de verwachtingen van opdrachtgevers te voldoen en hen de expertise te bieden die ze van Akkermans & Partners gewend zijn, zijn wij op zoek naar gedreven medewerkers om ons team te versterken. Motivatie en innovatie zijn kernwaarden van Akkermans & Partners. Daarom investeren we sterk in (persoonlijke) ontwikkeling. We voorzien diverse opleidingen en we zorgen ook voor mentorschap en coaching. Daarnaast dragen tal van afterworkparty’s en teambuildings bij aan een leuke werkomgeving waarin iedereen elkaar kent.

Ben jij klaar voor een (nieuwe) professionele uitdaging?

Uiteraard hebben alle functies specifieke vereisten, maar om je thuis te voelen bij Akkermans & Partners, zijn de volgende punten belangrijk:

  • Een bachelordiploma in het verzekeringswezen en/of een PCP-certificaat worden gewaardeerd, maar we hechten vooral waarde aan motivatie.
  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands of het Frans, en het vermogen om je goed te redden in de andere landstaal.
  • Een vlotte kennis van het Officepakket (Word, Excel, Outlook…)
  • Enthousiasme, leergierigheid en gedrevenheid om kwalitatief werk af te leveren.
  • Consultants die vast in dienst treden ontvangen een contract van onbepaalde duur en worden toegewezen aan interessante opdrachten in Brussel en/of Antwerpen.
  • Zelfstandige consultants kunnen projecten kiezen in Antwerpen of Brussel en ontvangen een freelancecontract.
  • Bij Akkermans & Partners zijn consultants meer dan werknemers; het zijn echte ambassadeurs. Dankzij gedeelde waarden dragen ze bij aan de groei van ons bedrijf en onze opdrachtgevers.

Herken je jezelf in deze basisvoorwaarden? Lees dan snel verder om de diverse mogelijkheden te ontdekken.

Enkele functies onder de loep

Junior Insurance Consultant

Voor recent afgestudeerden met een passie voor verzekeringen, biedt deze afwisselende functie veel uitdaging en leerpotentieel. Het is een ideale kans om op korte termijn verschillende ervaringen op te doen.

Junior Finance Consultant

Deze functie is ideaal voor ambitieuze young potentials. Dankzij diverse opportuniteiten zoals Customer Care Advisor, Commercial Finance Officer en AML-Analyst bij verschillende bedrijven worden kandidaten allrounders in de financiële sector. Het is dé ultieme kickstart voor een carrière in de financiële sector.

Consultant Productiebeheer

Een ideale job voor mensen met praktijkervaring als productiebeheerder, die houden van uitdaging en variatie. Deze consultants gaan bij verschillende opdrachtgevers aan de slag en werken aan uiteenlopende opdrachten. Hierdoor kunnen ze expertise opbouwen in diverse domeinen.

Consultant Schadebeheer

Dit is een dynamische rol voor schadebeheerders met ervaring. Deze consultants werken aan verschillende taken en projecten waardoor ze hun expertise volledig kunnen benutten. Naast flexibiliteit en wendbaarheid staan enthousiasme, leergierigheid, gedrevenheid en klantgerichtheid centraal.

Zelfstandige opportuniteiten

Werken bij Akkermans & Partners opent heel wat deuren voor zelfstandige consultants. Bovendien kunnen zij, net als de vaste werknemers, rekenen op tal van voordelen zoals opleidingen, bonussen en leuke activiteiten.

Young Entrepreneur

Een uitgelezen kans voor mensen met ondernemersbloed die, onder begeleiding, de eerste stappen willen zetten in de consultancywereld. Het ervaren team van accountmanagers staat zelfstandige consultants met raad en daad bij en begeleidt hen op vlak marketing, communicatie, juridische en fiscale zaken en accountancy.

Associate Partner

Een kans voor ervaren professionals met een passie voor de verzekeringssector en een specialisatie in domeinen zoals schadebeheer, underwriting of productiebeheer. Ook projectmedewerkers of projectmanagers met ervaring komen in aanmerking voor deze functie. Associate Partners hebben vrijheid en transparantie in opdrachtenwerving.

Interne opportuniteiten

Wil je liever het interne team van Akkermans & Partners versterken op de hoofdzetel in Antwerpen-Zuid? Dat kan ook. Momenteel zijn er drie boeiende interne posities beschikbaar.

Financial Controller

Een afwisselende functie voor een ervaren professional met een bachelor- of masterdiploma in een boekhoudkundige of fiscale richting en minimaal drie jaar relevante werkervaring.  Verantwoordelijkheden omvatten budgetten, cijferanalyse, contacten met de belastingdienst, en samenwerking met het accountancybureau. Het takenpakket zal worden afgestemd op de ervaring en ambitie van de kandidaat.

Contract- en facturatiemedewerker

Een belangrijke functie met verantwoordelijkheden op vlak van beheer en verwerking van financiële gegevens. Het is een brede, afwisselende job met uiteenlopende taken. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en inboeken van facturen, debiteurenbeheer, het klaarzetten van betalingen en de optimalisatie van interne processen. Voor deze functie verwachten we minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie, en een bachelordiploma bij voorkeur in Accounting, Finance, Business of gelijkwaardig door ervaring.

Client care medewerker

Deze allround functie is ideaal voor een ervaren salestalent met sterke commerciële vaardigheden en oog voor klanttevredenheid. Je handelt eerstelijnssales af, inclusief administratieve en communicatiegerelateerde taken. Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels is vereist, kennis van Frans en/of Duits is een pluspunt. Je werkt op het hoofdkantoor in Antwerpen, en kunt opteren voor een 4/5de of voltijdse tewerkstelling.

Ben je gepassioneerd door de wereld van verzekeringen en financiën? Gedreven door de diversiteit die consultancy te bieden heeft? Geïntrigeerd door de dynamische bedrijfscultuur en de voordelen van Akkermans & Partners? Aarzel dan niet langer en stuur vandaag nog jouw cv naar collega’s Eline, Caroline en Lilla. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!